Michelle LO

Midsommar afton

Kategori:

Nästa fredag är det ju midsommar afton. På torsdag, dagen innan så åker jag o min familj till Öland. Så på måndag när jag kommer till Pappa så ska jag och min syster åka in till stan och köpa midsommar klänning. 

Den gröna blom grejen skulle jag vilja ha i håret. Och så lockigt hår.

Det här är den enda klänningen jag har funderat på en så länge. Vill ha någon som är längre där back en fram.


Jag snurrar Elin

Kategori: Videoblogg

Hahahha en video på när jag gungar Elin. Elin skriker som jag vet inte vad. Skrattar lika mycket varje gång jag kollar på den.

You got me going Craaaazzy

Kategori: Outfits

En outfit från veckan tror det var i måndags. Kollade nyss på Pretty Little Liars. Såå himla bra. Jag bloggar inte så mycket nu. Ska försöka bli bättre. Annars kollar ni bara min instagram: Swedigirl.

Målat naglarna

Kategori: Mode

Testade att måla mina naglar på gele naglarna eftersom att man ser att nagel växer, vilket inte är så fint. Så nu ser naglarna ut såhär.

Waiting

Kategori: Mode

Väntar just nu på att någon ska komma hem. Vi brukar äta vid fem hemma hos pappa tidigt. Men ingen är här så jag har spelat basket. Igår sov jag över hos Elin. Mys mys

Var med på Karros lektion

Kategori: Mode

Idag så gick jag på c:s lektion eftersom att jag var en timma tidigare hemma hos Karro. Så jag och Karro gjorde den här/jag hehe fast Karro fixade allting men jag sydde på bokstäverna. Bohie står för oss. Mig och Karro allstå.

Sånt inspirerar mig

Kategori: Mode

-

Kategori:

Fråga i kommentar fältet. Så svarar jag när jag har fått lite frågor. Skriv anonymt eller vad som helst. Om ni vill veta något skriv bara :)

Clothing

Kategori: Outfits

Måste införskaffas

Kategori: Mode

Mönstrade tights. Med camoflage eller mönster. Ingen va den ovan tyckte jag var så fin förutom camoflage.
En demin väst. Tänk en collage tröja och så tar man den här över. As snyggt ju.
Känner mig som en bortskämd unge som skriver om vad jag ska köpa hela tiden. Men allt jag köper förutom om jag inte behöver något, köper jag för egna pengar. Och jag får ju inte bara pengar som jag vill. Om jag vill ha pengar måste jag hjälpa till hemma och städa osv som precis alla andra. Bara satt ni inte fått fel uppfattning.

Längtar sååå mycket

Kategori:

image description
Åhh längtar tills det börjar det är bara om tre dagar. Har saknat det så länge nu. Dem har spelat in en hel säsong så om det blir regn hela sommaren har jag något att kolla på hehe. Jag och Karolina kollar på en sida som heter ch131.com men jag vet inte om den funkar längre faktiskt. Pll in my heart

Skolavslutnings klänning

Kategori: Mode

image description
Ungefär så här vill jag att min skolavslutnings klänning ska se ut. Lite spetsig. Den kanske inte är en typsikt skolavsltunings klänning men men. Tänk att jag har lockigt hår och svart höga klackar och så ska jag vara bruuun. Om det går men tanke på vädret. Visst är den fin. Just den här finns på nelly.com. Men vet inte om jag hinner beställa så jag får åka till stan och kolla som jag ska göra på onsdag. Vad tycker ni?

Lite blandat

Kategori: Foto

image description
En outfit från måndags när det fortfarande var varmt, elins tröja btw
image description
Gjorde mina naglar igen. Ann lousie som jag gjorde dem är som en ängel så gullig. Jag gjorde ett inlägg om deras salong förrut kolla på det hääär. Om det inte kommer fram när ni klickar på här. Kolla under tips.
image description
image description
Någon dag i veckan
image description
Mat som jag gjorde , förutom att det började brinna i stekpannan...