Michelle LO

Dagens sköna

Kategori:

Chillmode activited Inte direkt typen av outfit man brukar lägga upp. Men det är vad jag hade på mig idag. Förr idag var jag bara hemma och fixade lite saker. Tänkte baka bullar men det vart inte så. Gör det kanske imorgon brående på vädret. We see men nu ska jag kolla på gossip girl. xoxo
 

Grejer jag har köpt

Kategori: Inköpt

Jag och Mamma var istan förra tisdagen. Vi åkte till beyond retro med min lillebror och jag köpte en collage tröja. Just nu är den i tvätten så ni får bild på den sen. Men iallafall så hade jag det jätte mysigt med min mamma. var jätte roligt att bara vara med henne. Vi gick från södermalm > gamla stan > t-centralen. Här är sakerna jag köpte.
Hair donut som jag fick av mamma
Nagelack som ska göra ens naglar starkare fick jag också av mamma.
Krosidotter? Eller vad heter dem. Hahah men iallafall dem här köpte jag en annan dag. Testade dem när jag sov över hos Elin. men dem funkade inte. Så jag tror att jag tog för mycket hår.
Testade den efter att jag hade vart och badat med familjen och Elin. Tyckte den var jätte bra så jag gick upp till Vällingby och köpte den. Awesume!
 

Ombre naglar

Kategori: Gör det själv tips

Du behöver en plast yta att hälla nagelacket på , nagelack , toplack och en svamp.
Börja med att måla det vita nagelacket över hela nageln.
Dutta på svart nagelack på nageln.
Fyller på med det svarta nagelacket så det blir "fylligt"
Lägg vitt över det svarta.
Dutta med svampen över hela nageln utan färg. Så färgerna blandas lite mer.
Fyll i det svarta längst ut och det vita längts in.
Lägg över det genomskinliga över hela nageln. Slutreslutatet men det tar mycket längre dit än vad man tror. Det är bäst att göra en nagel i taget. Annars blir det lätt att du tappar bort dig var du är på för nagel. Om du inte förstår någonting så öva öva öva. Lycka till :) 
 
 
 

Godnatt på er

Kategori:

Har precis borstat tänderna nu. Har haft ricinolja ihåret innan jag dushade de ska hjälpa håret att växa snabbare och bli tjockare, men det är väldigt svårt att få bort. Så för en stund sedan fick jag ta balsam i luggen och försöka ta bort det. 
 
Ska städa mitt rum(känns som att det alltid behövs städas?) Sen ska jag nog läsa en bok tills jag somnar. Kanske uppdaterar imorgon. Godnatt iallafall. 

Har tagit en såndär bild man ser lite överallt

Kategori: Mode

ELIN FREAKIN BLOGAR

Kategori: Gästblogg

LEGO LEGO LEGO LEGO.
Cha fellas, är nu hemma hos mig med Michelle. Vi sitter och kollar på Paradise hotel Danmark lite små coola sådär! Idag var vi först och badade i Erikdahlsbadet, sen drog vi hem till henne, åt mat- standard.
Men nu skaa vi fortsätta med att kolla på  paradise hotel.
Ciaaaaoo amigos!
WHOOP WHOOP.

Få bort gamla delar av gelenaglar

Kategori: Tips

Efter att jag hade haft gele naglar gar jag lite av naglarna kvar. Så jag läste att man kunde ta aceton och ta det på en bomullstuss och ha på aliminiumfolie i en halv timme ungefär. Tyvärr tyckte jag inte att det funkade, men det funkar att fila med en ganska mjuk fil men det tar ett tag. 

Tänkte pyssla lite

Kategori: Gör det själv tips

Ska göra lite collage i min bok nu. Mitt golv är fullt av massa bilder jag klippt ut från olika tidningar. 

Coffee cooler

Kategori:

Super gullig familj man har som efter en promenad kommer hem med en coffe cooler till mig. Kärlek Kärlek kärlek. Annars så försöker jag städa mitt rum går väl sådär. Lyckas alltid stöka ner det precis när jag kommer hem. 

2 gamla bilder på Karro

Kategori: Foto

Hittade några gulliga bilder på Karolina när jag rensade mina bilder hemm hos pappa. Som hon tog med min kamera. Som jag nu kan använda för jag har fått en ny laddare. Jippie. Då är det lättare att ladda upp bilder istället för att jag ska lägga upp dem i blogg.se appen och sen därifrån kommer dem i arkiv bilder. Då raderar jag inlägger från appen och gör det från datorn. 
 
Karolina du kan ta bilderna till din blogg om du vill så att du bloggar nån gång :)

Mat är kärlek , Kärlek är mat

Kategori:

Saker ni kankse inte visste

Kategori: Bekännelser

Mitt favorit plagg är shorts
Om jag bara fick fixa en sak på morgonen så skulle det vara mitt hår
Jag vill att saker ska vara perfekt, kan tex skriva om saker i en bok för jag tyckte att det andra var fult.
Har en liten skelning i ögat
Förrut var jag kunde jag läsa ut 4 böcker i veckan om inte mer
Folk tycker att jag pratar snabbt och osammhängande
Har tagit bort min facebook för gott
Tänder ljus nästan varje dag
Jag tycker att hollister är öveskattat
Köper hellre flera billiga saker istället för 1 dyr

Nya saker ni inte har sett

Kategori: Inköpt

En bikini från Gina.
Var lite fundersam om jag skulle köpa den eller inte men den är faktiskt riktigt fin på med en t-shirt och ett stort halsband. 
Den här parfymen fick jag av min syrra Moa.

Ögonskugga

Kategori:

Skrev ju att jag hade lärt mig att göra ögonskuggor. Så jag tänkte kankse att jag borde visa hur det ser ut. 
Kan några till sett att lägga den men kan inte de så bra. Dem färger jag har använd är vitt, ljust och mörkt orange, ljusbrunt och mörk brunt. Håller på att lära mig från massa youtube klipp hur man kan göra. Så senare kanske jag kan göra en video om hur jag gör. 

Hemma hos mamma nu

Kategori:

Hej bloggen hur mår ni idag? Själv mår jag as bra. Kom hem till mamma för cirkus 1 och en halv timma sedan. Har druckit lite te. Pratat med mamma och Kalle. Har saknat dem jätte mycket. Sitter och läser i lite tidningar jag har fått av Eva. Klipper ut till min collage bok. Just chilling. Puss och hej

We found our love in a hopeless place

Kategori: Me

Idag har jag typ gjort ingenting. Video kikat med Elin. Tagit lite foton med min syster. Ikväll ska vi på middag till pappas kompisar. Dem bor i närheten så vi ska gå dit. Så jag tänkte nog börja locka håret nu.

Sephora

Kategori: Inköpt

Var ju i Köpenhamn några dagar med Moa och Linda. Vi hade asmysigt. Vi åkte tåg dit. Här kommer bilder på de jag fick. Har lärt mig använda ögonskugga. De var Linda som lärde mig. Kanske gör en videoblogg snart! Puss

Kärleks brev

Kategori: Foto

Kollade för en stund sen klart på en film med min familj. Kärleks brev hette den så himla sorlig. Började gråta lite. Åh hatar sånna slut. Nu ligger jag iallafall i sängen och tänker sova alldeles strax. Puss på er

Har tvättat bilen

Kategori: 0

Har inte bloggat idag för att jag har tvättat pappas bil med syster. Getting money. Så jag och Moa ska gå på Grönan imorgon. Sen ska jag ringa alla i släkten och fråga om jag kan tvätta deras bil. Fööör jag tänker shoppa i köpenhamn. Ska ta bilder imorgon. Sitter i sängen just nu. Är super trött. Man blir jätte trött av att tvätta 2 bilar. Så nu ska jag sova puss puss

Våga äta dig mätt

Kategori: Normalt

Jag tycker det är jätte sorgligt att vissa tjejer tänker på vad dem äter? Mat är ju mat eller hur!? -nej men det är jätte onyttigt vi tar en sallad i stället. Visst ät sallad om du vill men inte bara för att det är nyttigt. Jag älskar sallad. Tex men jag skulle aldrig äta de bara för att det är nyttigt. Vilket de inte är om du inte får i dig alla du bör få i dig på en måltid. Ät vad du vill när du vill. Om du äter en ben Jerrys du kommer inte gå upp i vikt eller bli tjockare. Magen smälter ju ner maten. Plus att så fort du rör dig bränner du ju kalorier. Det var en gång som jag inte tränade något på ett halv år. På riktigt för utom gympan. Man märke inte ens skillnad. Om du är sugen på något gott ät då något gott. Men är du inte sugen behöver du ju inte äta bara för att. Oftast när jag gör de kan jag börja må illa. Eftersom att jag redan är mätt. Vi säger om du är med massa andra människor och ni äter. Varför ska du äta mindre bara för att folk sitter med dig. Kommer dem tro att du är fet om du äter? Nej de kommer dem inte, däremot kommer dem tycka de är konstigt om du inte äter. Du tycker ju inte det är konstigt när folk tar mycket mat så den blir mätta på deras tallrikar. Man tror att alla andra tänker och anylyserar vad man själv gör. Men dem har väl också fullt upp med vad andra tycker precis som du. Ät tills du är mätt. Ät godis Ät glass Ät cheeseburgare strunta i vad du tror vad andra tycker. För dem tycker inte så.

Kategori: Mode

Ni som följer mig på instagram har säkert sett de jag la ut om att jag ville ha/köpa. Kolla annars bara på min profil. Galjen ska jag köpa den kostar 200kr. Sen skippar jag resten och åker till beyond retro där dem har vintage kläder. Skiit snygga collage tröjor bl.a. Resten får jag köpa någon annan gång. Plus att min syrra har en sådan där jeans väst så jag kan nog låna den iStället.

Om min vecka

Kategori: Inköpt

Har vart på landet därav ingen bloggning finns inget internät och när man sätter på det tar det 5 min för att få upp en sida. En dag så åkte vi till Åland över dagen bara. Så jag köpte/fick lite saker i taxfreen. Älskar taxfreen kan vara där i en timma och kolla på allting. På bilderna under ser ni vad jag köpte. Jag mobilbloggar just nu så kan inte skriva under bilderna. Puss bloggar imorgon

Le me on tha boat testing funny glasses

Kategori: Me

Glossybox

Kategori: Tips

Jag funderar på om jag skulle köpa en glossy box. Bilden är tagen från Victoria Törnegreens blogg. Det kostar 139 kr per paket och man får det en gång i månaden. Som ni ser är ju de billigare med det. Eftersom vissa saker kostar 400kr. Jag får se om jag vill ha en sån eller inte. Annars kan jag ju önska mig det i julklapp. Långframåt men ska fundera!

My morning

Kategori: Foto

 
 
 

Mina collage

Kategori: Gör det själv tips

Jag gör collage, som jag kan kolla i när jag inte vet vad jag ska ha på mig eller om jag är på lite depp humor. Jag har klippt ut bilderna från tidningar som chic, frida och glaze. Jag tog några bilder med webcamen lite snabbt så ni kan få se hur det ser ut. Tog ut 4 blad.
Vissa bilder står texten bakvänt osv men ni för står iden..?:)

Två nya halsband

Kategori: Inköpt

Detta halsband kommer från guldfynd och kostar 99kronor. Det är inte äkta guld.
Jag tycker att det här halsbandet är blandat fult och fint haha. Men jag såg det i en tidning och bara måste köpa det. Det kommer från Indiska och kostar 199kronor. 
 
 

Hej bloggen, im back

Kategori:

Har ju inte bloggat på ett tag men nu vill jag verkligen ta tag i bloggen. I veckan har jag sovit över hos elin och hon hos mig. Gjort om lite i mitt rum. Tagit en spruta och ett till hål i örat. Vill helst ha 4 hål till i samma öra. Spelat fotboll. 
En Liten bild om hur det ser ut just nu. Har fått en himmels säng som jag velat ha jätte länge. Älskar den.